Palmový olej z nutričního hlediska
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902827" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902827 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Palmový olej z nutričního hlediska
Popis výsledku v původním jazyce
V práci je prezentováno složení mastných kyselin a doprovodných látek lipidů v palmovém oleji. Diskutována je rovněž problematika esterů MCPD.
Název v anglickém jazyce
Palm oil from the nutrition point of view
Popis výsledku anglicky
In the work is presented the composition of fatty acids and accompanying substances of lipids in palm oil. The issue of MCPD esters is also discussed.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník ze symposia Atherosklerosa 2016
ISBN
978-80-905595-3-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
2-5
Název nakladatele
Univerzita Karlova v Praze - 1. lékařská fakulta
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
7. 9. 2016
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—