XLVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902844" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902844 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
XLVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Na konferenci bylo českými a slovenskými účastníky předneseno 24 referátů, vystaveno 24 posterů a proběhlo šest firemních prezentací.
Název v anglickém jazyce
46th Symposium on new directions in food production and analysis
Popis výsledku anglicky
There were presented by the Czech and Slovak participants 24 papers, exhibited 24 posters and held six corporate presentations at the conference .
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
107
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce