Výroba potravin a nutriční hodnota
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43903001" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43903001 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Výroba potravin a nutriční hodnota
Popis výsledku v původním jazyce
Učební text shrnuje základní poznatky o nutričně významných složkách potravin, o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů.
Název v anglickém jazyce
Food production and nutritional value
Popis výsledku anglicky
Teaching text summarizes basic knowledge about nutritionally significant ingredients, about the impact of technological processes in the production and storage of food on their stability, transformation and the resulting nutritional value of products.
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
978-80-7080-947-1
Počet stran knihy
168
Název nakladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS knihy
—