Seminář ke Světovému dni výživy, Luštěniny pro zdraví
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43914639" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43914639 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Seminář ke Světovému dni výživy, Luštěniny pro zdraví
Popis výsledku v původním jazyce
Konference o luštěninách, jejich významu ve výživě člověka o možnostech jejich zpracování
Název v anglickém jazyce
Seminar to World Food Day, Legumes for Health
Popis výsledku anglicky
Conferences on legumes, their importance in human nutrition about the possibilities of their processing
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
—
OECD FORD obor
10700 - Other natural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Těšnov 17, Praha 1, zasedací místnosti č. 400
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
96
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce