Kakao - nápoj bohů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F17%3A43913586" target="_blank" >RIV/60461373:22330/17:43913586 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60460709:41340/17:75503
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Kakao - nápoj bohů
Popis výsledku v původním jazyce
Kakao a kakaové výrobky patří k nejpopulárnějším pochutinám na světě, a to zejména kvůli své jedinečné chuti a aroma. Příspěvek je zaměřen na pěstování kakaovníku a následné zpracování kakaových bobů, Pozornost je věnována i chemickému složení kakaa.
Název v anglickém jazyce
Cocoa - drink of the gods
Popis výsledku anglicky
Cocoa and cocoa products belong to the most popular foods in the world, mainly because of its unique taste and aroma. The paper íocuses on the cultivation oí cacao tree and processing oí cocoa beans. Attention is also paid to the chemical composition oí cocoa.
Klasifikace
Druh
J<sub>ost</sub> - Ostatní články v recenzovaných periodicích
CEP obor
—
OECD FORD obor
20401 - Chemical engineering (plants, products)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Svazek periodika
72
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
90-94
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—