CzechFoodChem2017 - XLVII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F17%3A43914439" target="_blank" >RIV/60461373:22330/17:43914439 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
CzechFoodChem2017 - XLVII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Na konferenci bylo českými, slovenskými a rakouskými účastníky předneseno 25 referátů, vystaveno bylo 17 posterů a proběhly tři firemní prezentace. Úvodní nosný blok na téma ?Inovativní technologie pro potraviny vysoké kvality" zahrnoval osm vyžádaných přednášek.
Název v anglickém jazyce
CzechFoodChem2017 - 47th Symposium on new directions in food production and analysis
Popis výsledku anglicky
The Czech, Slovak and Austrian participants presented 25 papers and 17 posters; moreover, three commercial companies exhibited during the conference. Opening session of plenary lectures on the conference topic ?Innovative technologies for foods of high quality? included eight invited contributions.
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
—
OECD FORD obor
30308 - Nutrition, Dietetics
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
81
Počet zahraničních účastníků
32
Typ akce podle státní přísl. účastníků
EUR - Evropská akce