Bezpečná výživa - Chuť a vůně potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F17%3A43914839" target="_blank" >RIV/60461373:22330/17:43914839 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Bezpečná výživa - Chuť a vůně potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Konference se soustředila na senzoricky aktivní látky v potravinách, na jejich význam ve výživě a analytiku.
Název v anglickém jazyce
Safe Nutrition - Taste and aroma of food
Popis výsledku anglicky
The conference focused on sensory active substances in foods, their importance in nutrition and analytics.
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
—
OECD FORD obor
30308 - Nutrition, Dietetics
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
52
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce