Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Produkty a projevy reakcí neenzymového hnědnutí v raw a konvenčních výrobcích

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F17%3A43914965" target="_blank" >RIV/60461373:22330/17:43914965 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Produkty a projevy reakcí neenzymového hnědnutí v raw a konvenčních výrobcích

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Provedení analýz dodaných vzorků: hledání kvalitativních a kvantitativních markerů - produktů a projevů reakcí neenzymového hnědnutí (Maillardovy reakce, glykace) - tepelného ošetření potravin v rámci srovnání raw vs. non-raw produktů.

  • Název v anglickém jazyce

    Products and attributes of non-enzymatic browning reactions in raw and conventional products

  • Popis výsledku anglicky

    Analyses of supplied samples: search for qualitative and quantitative markers - products and attributes of non-enzymatic browning reactions (Maillard reactions, glycation) - heat treatment of foods within the comparison of raw vs. non-raw products.

Klasifikace

  • Druh

    V<sub>souhrn</sub> - Souhrnná výzkumná zpráva

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    30308 - Nutrition, Dietetics

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2017

  • Kód důvěrnosti údajů

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Počet stran výsledku

    16

  • Místo vydání

  • Název nakladatele resp. objednatele

    Lifefood Czech Republic s.r.o.

  • Verze