Produkty a projevy reakcí neenzymového hnědnutí v raw a konvenčních výrobcích
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F17%3A43914965" target="_blank" >RIV/60461373:22330/17:43914965 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Produkty a projevy reakcí neenzymového hnědnutí v raw a konvenčních výrobcích
Popis výsledku v původním jazyce
Provedení analýz dodaných vzorků: hledání kvalitativních a kvantitativních markerů - produktů a projevů reakcí neenzymového hnědnutí (Maillardovy reakce, glykace) - tepelného ošetření potravin v rámci srovnání raw vs. non-raw produktů.
Název v anglickém jazyce
Products and attributes of non-enzymatic browning reactions in raw and conventional products
Popis výsledku anglicky
Analyses of supplied samples: search for qualitative and quantitative markers - products and attributes of non-enzymatic browning reactions (Maillard reactions, glycation) - heat treatment of foods within the comparison of raw vs. non-raw products.
Klasifikace
Druh
V<sub>souhrn</sub> - Souhrnná výzkumná zpráva
CEP obor
—
OECD FORD obor
30308 - Nutrition, Dietetics
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Počet stran výsledku
16
Místo vydání
—
Název nakladatele resp. objednatele
Lifefood Czech Republic s.r.o.
Verze
—