Řízení diskontinuálního zrniče při svařování cukrovin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F17%3A43915206" target="_blank" >RIV/60461373:22330/17:43915206 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22340/17:43915206
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Řízení diskontinuálního zrniče při svařování cukrovin
Popis výsledku v původním jazyce
Případová studie řízení krystalizace cukru: popis technologie svařování cukrovin, popis počítačového řízení zrniče, popis algoritmů řízení.
Název v anglickém jazyce
Control of the Discontinuous Vacuum Pan in the Cooking of Massecuites
Popis výsledku anglicky
Case study of the computer control of discontinuous vacuum pan in a sugar factory: description of technology of sugar crystallization, measuring and control loops, logic control strategy.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
—
OECD FORD obor
20205 - Automation and control systems
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Měření a řízení chemických, potravinářských a biotechnologických procesů
ISBN
978-80-7418-283-9
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
372-378
Počet stran knihy
1200
Název nakladatele
Key Publishing s.r.o.
Místo vydání
Ostrava
Kód UT WoS kapitoly
—