XLVIII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F18%3A43916995" target="_blank" >RIV/60461373:22330/18:43916995 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
XLVIII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Na konferenci bylo předneseno 29 referátů, vystaveno bylo 24 posterů a proběhly čtyři firemní prezentace. Úvodní nosný blok na téma “Dvojí kvalita potravin" zahrnoval pět vyžádaných přednášek.
Název v anglickém jazyce
48th Symposium on new directions in food production and analysis
Popis výsledku anglicky
The participants presented 29 papers and 24 posters; moreover, four commercial companies exhibited during the conference. Opening session of plenary lectures on the conference topic „Dual quality food” included five invited contributions.
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
—
OECD FORD obor
30308 - Nutrition, Dietetics
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Skalský Dvůr
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
95
Počet zahraničních účastníků
4
Typ akce podle státní přísl. účastníků
EUR - Evropská akce