CzechFoodChem2019 - XLIX. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F19%3A43919027" target="_blank" >RIV/60461373:22330/19:43919027 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
CzechFoodChem2019 - XLIX. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Na konferenci bylo českými, slovenskými a rakouskými účastníky předneseno 26 referátů, vystaveno 19 posterů a proběhly dvě firemní prezentace. Úvodní nosný blok na téma “ Reformulace – změny ve složení potravinářských výrobků respektující současná výživová doporučení" zahrnoval osm vyžádaných přednášek.
Název v anglickém jazyce
CzechFoodChem2019 - XLIX. Symposium on new directions in food production and analysis
Popis výsledku anglicky
The Czech and Slovak participants presented 26 papers and 19 posters and two commercial companies exhibited during the conference. Opening block of plenary lectures on the conference topic „Reformulations - changes in the composition of food products with respect to current nutritional recommendations” included eight requested contributions.
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
—
OECD FORD obor
30308 - Nutrition, Dietetics
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Skalský Dvůr
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
70
Počet zahraničních účastníků
3
Typ akce podle státní přísl. účastníků
EUR - Evropská akce