Effect of quinoa and canahua milled products on viscosity profiles of composite flour
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F19%3A43919180" target="_blank" >RIV/60461373:22330/19:43919180 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effect of quinoa and canahua milled products on viscosity profiles of composite flour
Popis výsledku v původním jazyce
The study is focused on composite flour for using canahua and quinoa addition as a functional component of bread and pastries to increase nutritional value. During the Amylograph Brabender proof, both canahua and quinoa demonstrated statistically higher initial gelatinization temperature than wheat control. The RVA test shows, the higher enhancement level, the lower value the Peak Viscosity recorded. Composite products quality was influenced in terms of specific volume and shape.
Název v anglickém jazyce
Effect of quinoa and canahua milled products on viscosity profiles of composite flour
Popis výsledku anglicky
The study is focused on composite flour for using canahua and quinoa addition as a functional component of bread and pastries to increase nutritional value. During the Amylograph Brabender proof, both canahua and quinoa demonstrated statistically higher initial gelatinization temperature than wheat control. The RVA test shows, the higher enhancement level, the lower value the Peak Viscosity recorded. Composite products quality was influenced in terms of specific volume and shape.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
—
OECD FORD obor
10700 - Other natural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings of the 14th International Conference on Polysaccharides – Glycoscience
ISBN
978-80-86238-80-7
ISSN
2336-6796
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
403-406
Název nakladatele
Česká společnost chemická
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
7. 11. 2018
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
000468165000090