Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Effect of quinoa and canahua milled products on viscosity profiles of composite flour

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F19%3A43919180" target="_blank" >RIV/60461373:22330/19:43919180 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effect of quinoa and canahua milled products on viscosity profiles of composite flour

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The study is focused on composite flour for using canahua and quinoa addition as a functional component of bread and pastries to increase nutritional value. During the Amylograph Brabender proof, both canahua and quinoa demonstrated statistically higher initial gelatinization temperature than wheat control. The RVA test shows, the higher enhancement level, the lower value the Peak Viscosity recorded. Composite products quality was influenced in terms of specific volume and shape.

  • Název v anglickém jazyce

    Effect of quinoa and canahua milled products on viscosity profiles of composite flour

  • Popis výsledku anglicky

    The study is focused on composite flour for using canahua and quinoa addition as a functional component of bread and pastries to increase nutritional value. During the Amylograph Brabender proof, both canahua and quinoa demonstrated statistically higher initial gelatinization temperature than wheat control. The RVA test shows, the higher enhancement level, the lower value the Peak Viscosity recorded. Composite products quality was influenced in terms of specific volume and shape.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    10700 - Other natural sciences

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of the 14th International Conference on Polysaccharides – Glycoscience

  • ISBN

    978-80-86238-80-7

  • ISSN

    2336-6796

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    403-406

  • Název nakladatele

    Česká společnost chemická

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    7. 11. 2018

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku

    000468165000090