Vše
Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

28. Pivovarsko-sladařské dny

Popis výsledku

Pivovarsko-sladařské dny, organizované v rámci spolupráce mezi Ústavem biotechnologie a Výzkumným ústavem pivovarským a sladařským, jsou nejvýznamnější tuzemskou konferencí v oboru sladařství a pivovarství. Představují prostor pro prezentaci odborných sdělení a ke zprostředkování osobních kontaktů mezi výzkumnými institucemi, pivovary a firmami dodávajícími technologické vybavení. Během konference bylo prezentováno 22 přednášek a součástí byla i posterová sekce.

Klíčová slova

hopsmaltbeermaltingbrewing

Identifikátory výsledku

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    28. Pivovarsko-sladařské dny

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Pivovarsko-sladařské dny, organizované v rámci spolupráce mezi Ústavem biotechnologie a Výzkumným ústavem pivovarským a sladařským, jsou nejvýznamnější tuzemskou konferencí v oboru sladařství a pivovarství. Představují prostor pro prezentaci odborných sdělení a ke zprostředkování osobních kontaktů mezi výzkumnými institucemi, pivovary a firmami dodávajícími technologické vybavení. Během konference bylo prezentováno 22 přednášek a součástí byla i posterová sekce.

  • Název v anglickém jazyce

    28th Brewing and Malting Days

  • Popis výsledku anglicky

    Brewing and Malting Days, organized within the cooperation of the Department of Biotechnology and Research Institute of Brewing and Malting, is the most important domestic conference in the field of malting and brewing. It provides a forum for presentation and discussion of scientific papers as well as for the facilitation of personal contacts between research institutions, breweries, and technology suppliers. During the conference, 22 lectures were presented and a poster section was also included.

Klasifikace

  • Druh

    M - Uspořádání konference

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Plzeň

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    200

  • Počet zahraničních účastníků

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce

Druh výsledku

M - Uspořádání konference

M

OECD FORD

Food and beverages

Rok uplatnění

2019