Reformulace mléčných výrobků
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F19%3A43919924" target="_blank" >RIV/60461373:22330/19:43919924 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.reformulace.cz/images/publikace/PUBLIKACE.pdf" target="_blank" >http://www.reformulace.cz/images/publikace/PUBLIKACE.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Reformulace mléčných výrobků
Popis výsledku v původním jazyce
Kapitola uvádí přehled možností reformulace mléčných výrobků. Zahrnuje fortifikaci mléka a mléčných nápojů, možnosti náhrady mléčného tuku, hydrolýzu laktosy a snižování obsahu cukru i snížení obsahu soli v mléčných výrobcích
Název v anglickém jazyce
Reformulation of dairy products
Popis výsledku anglicky
The chapter gives oveview of reformulation possibilities of dairy products. It includes fortification of milk, possibilities of fat replacement, lactose hydrolysis, decrease of sucrose and salt content.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Reformulace potravin: Hodnocení možností reformulací hlavních potravinářských komodit
ISBN
978-80-88019-36-7
Počet stran výsledku
11
Strana od-do
73-83
Počet stran knihy
128
Název nakladatele
Potravinářská komora ČR
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS kapitoly
—