Plant-Powered Perspectives
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F20%3A43921203" target="_blank" >RIV/60461373:22330/20:43921203 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22810/20:43921203
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Plant-Powered Perspectives
Popis výsledku v původním jazyce
Mezinárodní konference byla zaměřená na potenciál, který vnáší rostlinná kuchyně v rámci témat jako je flexitariánství, rostlinný protein, alternativy masa do podnikání v potravinářství, pro výrobce, restaurace i supermarkety.
Název v anglickém jazyce
Plant-Powered Perspectives
Popis výsledku anglicky
The international conference was focused on the potential of plant cuisine in topics such as flexitarianism, plant protein, meat alternatives to the food business, for producers, restaurants and supermarkets.
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
—
OECD FORD obor
30308 - Nutrition, Dietetics
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2020
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
on-line
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
123
Počet zahraničních účastníků
35
Typ akce podle státní přísl. účastníků
EUR - Evropská akce