Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost III Praha
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F21%3A43923518" target="_blank" >RIV/60461373:22330/21:43923518 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/26722861:_____/21:N0000033
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost III Praha
Popis výsledku v původním jazyce
Seminář projektu se konal v Národním zemědělském muzeu a v souvislosti s epidemiologickou situací za dodržení doporučených hygienických opatření (roušky, používání rukavic, odstupy). Program zahrnoval celkem 8 přednášek a přednášejícími byli zástupci řešitelských pracovišť. V průběhu semináře a o přestávce měli účastníci možnost senzoricky ohodnotit již některé reformulované výrobky (např. veka, šunka, párek, špekáček).
Název v anglickém jazyce
A seminar for the general consumer and professionals III Prague
Popis výsledku anglicky
The project seminar was held at the National Agricultural Museum and in connection with the epidemiological situation in compliance with the recommended hygiene measures (drapes, use of gloves, clearances). The program included a total of 8 lectures and the lecturers were representatives of research institutes. During the seminar and during the break, participants had the opportunity to sensory evaluation of some reformulated products (eg lid, ham, sausage, špekáček).
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
40
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce