Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost III Praha

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F21%3A43923518" target="_blank" >RIV/60461373:22330/21:43923518 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/26722861:_____/21:N0000033

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost III Praha

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Seminář projektu se konal v Národním zemědělském muzeu a v souvislosti s epidemiologickou situací za dodržení doporučených hygienických opatření (roušky, používání rukavic, odstupy). Program zahrnoval celkem 8 přednášek a přednášejícími byli zástupci řešitelských pracovišť. V průběhu semináře a o přestávce měli účastníci možnost senzoricky ohodnotit již některé reformulované výrobky (např. veka, šunka, párek, špekáček).

  • Název v anglickém jazyce

    A seminar for the general consumer and professionals III Prague

  • Popis výsledku anglicky

    The project seminar was held at the National Agricultural Museum and in connection with the epidemiological situation in compliance with the recommended hygiene measures (drapes, use of gloves, clearances). The program included a total of 8 lectures and the lecturers were representatives of research institutes. During the seminar and during the break, participants had the opportunity to sensory evaluation of some reformulated products (eg lid, ham, sausage, špekáček).

Klasifikace

  • Druh

    M - Uspořádání konference

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Praha

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    40

  • Počet zahraničních účastníků

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce