Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Mikrobiologie v pivovarnictví

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F23%3A43927847" target="_blank" >RIV/60461373:22330/23:43927847 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Mikrobiologie v pivovarnictví

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Cílem publikace je kromě praktických návodů k výrobě piva také získání základních znalostí mikroorganismů. Mikrobiologie je věda, která studuje mikroskopické organismy. Mikroorganismy zahrnují širokou skupinu jednobuněčných mikroskopických organismů.

  • Název v anglickém jazyce

    Microbiology in brewing

  • Popis výsledku anglicky

    In addition to practical instructions for beer production, the aim of the publication is to acquire basic knowledge of microorganisms. Microbiology is the science that studies microscopic organisms. Microorganisms include a broad group of single-celled microscopic organisms.

Klasifikace

  • Druh

    B - Odborná kniha

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40500 - Other agricultural sciences

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2023

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

    978-80-908624-4-9

  • Počet stran knihy

    303

  • Název nakladatele

    Beer Academy s.r.o.

  • Místo vydání

    Říčany u Brna

  • Kód UT WoS knihy