Mikrobiologie v pivovarnictví
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F23%3A43927847" target="_blank" >RIV/60461373:22330/23:43927847 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Mikrobiologie v pivovarnictví
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem publikace je kromě praktických návodů k výrobě piva také získání základních znalostí mikroorganismů. Mikrobiologie je věda, která studuje mikroskopické organismy. Mikroorganismy zahrnují širokou skupinu jednobuněčných mikroskopických organismů.
Název v anglickém jazyce
Microbiology in brewing
Popis výsledku anglicky
In addition to practical instructions for beer production, the aim of the publication is to acquire basic knowledge of microorganisms. Microbiology is the science that studies microscopic organisms. Microorganisms include a broad group of single-celled microscopic organisms.
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
978-80-908624-4-9
Počet stran knihy
303
Název nakladatele
Beer Academy s.r.o.
Místo vydání
Říčany u Brna
Kód UT WoS knihy
—