Slovo úvodem k seriálu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F24%3A43931354" target="_blank" >RIV/60461373:22330/24:43931354 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.cukr-listy.cz/on_line/2024/PDF/42-43.pdf" target="_blank" >http://www.cukr-listy.cz/on_line/2024/PDF/42-43.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Slovo úvodem k seriálu
Popis výsledku v původním jazyce
Seriál Cukrovarnická technologie, který tímto úvodem zahajujeme, vychází z rukopisu inovovaných skript Technologie cukru, vytvořených kolektivem autorů na Ústavu sacharidů a cereálií na FPBT Vysoké školy chemicko-technologické v Praze v letech 2022 – 2023.
Název v anglickém jazyce
Sugar technology - Part I.: Word of introduction to our series
Popis výsledku anglicky
The series Sugar Technology, which we are launching with this introduction, is based on the manuscript of the updated script Sugar Technology, created by a team of authors at the Department of Carbohydrates and Cereals at the Faculty of Chemistry and Technology, University of Chemical Technology in Prague in 2022 - 2023.
Klasifikace
Druh
J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2024
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
LISTY CUKROVARNICKE A REPARSKE
ISSN
1210-3306
e-ISSN
1805-9708
Svazek periodika
140
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
42-43
Kód UT WoS článku
001187902600007
EID výsledku v databázi Scopus
—