Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Slovo úvodem k seriálu

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F24%3A43931354" target="_blank" >RIV/60461373:22330/24:43931354 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.cukr-listy.cz/on_line/2024/PDF/42-43.pdf" target="_blank" >http://www.cukr-listy.cz/on_line/2024/PDF/42-43.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Slovo úvodem k seriálu

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Seriál Cukrovarnická technologie, který tímto úvodem zahajujeme, vychází z rukopisu inovovaných skript Technologie cukru, vytvořených kolektivem autorů na Ústavu sacharidů a cereálií na FPBT Vysoké školy chemicko-technologické v Praze v letech 2022 – 2023.

  • Název v anglickém jazyce

    Sugar technology - Part I.: Word of introduction to our series

  • Popis výsledku anglicky

    The series Sugar Technology, which we are launching with this introduction, is based on the manuscript of the updated script Sugar Technology, created by a team of authors at the Department of Carbohydrates and Cereals at the Faculty of Chemistry and Technology, University of Chemical Technology in Prague in 2022 - 2023.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2024

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    LISTY CUKROVARNICKE A REPARSKE

  • ISSN

    1210-3306

  • e-ISSN

    1805-9708

  • Svazek periodika

    140

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    42-43

  • Kód UT WoS článku

    001187902600007

  • EID výsledku v databázi Scopus