The effect of Lactobacillus acidophilus on the yeast cultures
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F99%3A00014632" target="_blank" >RIV/60461373:22330/99:00014632 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The effect of Lactobacillus acidophilus on the yeast cultures
Popis výsledku v původním jazyce
The effect of Jumbo leek bubble extract powder on improvement in liver function.
Název v anglickém jazyce
The effect of Lactobacillus acidophilus on the yeast cultures
Popis výsledku anglicky
The effect of Jumbo leek bubble extract powder on improvement in liver function.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
CE - Biochemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA104%2F98%2FP058" target="_blank" >GA104/98/P058: Vliv faktorů na aplikační možnosti bakteriocinů čistých mlékařských kultur</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů