Inhibition of food moulds by lauric acid derivatives.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F99%3A0002458" target="_blank" >RIV/60461373:22330/99:0002458 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Inhibition of food moulds by lauric acid derivatives.
Popis výsledku v původním jazyce
Testována inhibice 9 kmenů plísní na kys.laurovou, monolauroyl- glycerol, diglycerol a triglycerol.Kmeny Penicillium camemberti, Fusarium sp., Alternaria sp.jsou totálně inhibovány 500 ug/g monolauroylglycerolem.
Název v anglickém jazyce
Inhibition of food moulds by lauric acid derivatives.
Popis výsledku anglicky
Testována inhibice 9 kmenů plísní na kys.laurovou, monolauroyl- glycerol, diglycerol a triglycerol.Kmeny Penicillium camemberti, Fusarium sp., Alternaria sp.jsou totálně inhibovány 500 ug/g monolauroylglycerolem.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Advances in Food Sciences
ISSN
0394-6169
e-ISSN
—
Svazek periodika
21
Číslo periodika v rámci svazku
18
Stát vydavatele periodika
DE - Spolková republika Německo
Počet stran výsledku
44
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—