Možnosti stanovení Escherichia coli a koliformních bakterií.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F99%3A0002478" target="_blank" >RIV/60461373:22330/99:0002478 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Možnosti stanovení Escherichia coli a koliformních bakterií.
Popis výsledku v původním jazyce
Testování metod pro stanovení Escherichia coli a koliformních bakterií v mléčných výrobcích.
Název v anglickém jazyce
The possibility of detection of Escherichia coli and coliform bacter
Popis výsledku anglicky
The testing of methods for Escherichia coli and coliform bacteria detection in dairy products.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Celostátní přehlídky sýrů Praha 1999, Sborník a výsledky přehlídek
ISBN
80-86238-02-04
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
—
Název nakladatele
Česká společnost chemická
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—