Změny chemického složení během extruzního zpracování cereálií a luštěnin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F99%3A0002643" target="_blank" >RIV/60461373:22330/99:0002643 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Změny chemického složení během extruzního zpracování cereálií a luštěnin
Popis výsledku v původním jazyce
technologie potravin; extruze; těkavé látky; reakce neenzymového hnědnutí; cereálie
Název v anglickém jazyce
Changes of chemical composition during extrusion cooking of cereals
Popis výsledku anglicky
food technology; extrusion process; volatile compounds; nonenzymatic browning reaction
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sb. CHISA 46. Konference chemického a procesního inženýrství
ISBN
80-86058-28-6.
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
—
Název nakladatele
CHISA
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—