Speciační analýza stopových prvků v pseudocereáliích
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22340%2F05%3A00014520" target="_blank" >RIV/60461373:22340/05:00014520 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Speciation analysis of trace elements in pseudocereals flours
Popis výsledku v původním jazyce
Speciation analyses of trace elements in extracts of amaranth and buckwheat flours were done by on-line hyphenation of SEC a ICP-MS. MAjority of studied trace elements were concentrated in low-molecular fration of Mr approx. 1-2 kDa.
Název v anglickém jazyce
Speciation analysis of trace elements in pseudocereals flours
Popis výsledku anglicky
Speciation analyses of trace elements in extracts of amaranth and buckwheat flours were done by on-line hyphenation of SEC a ICP-MS. MAjority of studied trace elements were concentrated in low-molecular fration of Mr approx. 1-2 kDa.
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA525%2F04%2F0503" target="_blank" >GA525/04/0503: Studium speciace stopových prvků v potravinách</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
Pardubice
Název nakladatele resp. objednatele
Universita Pardubice
Verze
—
Identifikační číslo nosiče
1