Speciační analýza stopových prvků v potravinách rostlinného původu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22340%2F05%3A00014543" target="_blank" >RIV/60461373:22340/05:00014543 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Speciační analýza stopových prvků v potravinách rostlinného původu
Popis výsledku v původním jazyce
Speciační analýza stopových prvků v potravinách rostlinného původu
Název v anglickém jazyce
Speciation analysis of trace elements in food of plant origin
Popis výsledku anglicky
Speciační analýza stopových prvků v potravinách rostlinného původu
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA525%2F04%2F0503" target="_blank" >GA525/04/0503: Studium speciace stopových prvků v potravinách</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů