Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Termochemické vlastnosti kyseliny peroxysírové

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22340%2F05%3A00014639" target="_blank" >RIV/60461373:22340/05:00014639 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Termochemické vlastnosti kyseliny peroxysírové

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Metodami kvantové chemie byly vypočítány molekulární parametry kyseliny peroxysírové a z nich vyčísleny termochemické veličiny.

  • Název v anglickém jazyce

    Thermochemical properties of peroxysulphuric acid

  • Popis výsledku anglicky

    Molecular parameters of peroxosulphuric acid were calculated by means of quantum chemistry. Thermochemical properties were calculated from these parameters.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    CF - Fyzikální chemie a teoretická chemie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Termodynamika 2005

  • ISBN

    80-86238-49-0

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    55-56

  • Název nakladatele

    Česká společnost chemická

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Brejlov

  • Datum konání akce

    16. 9. 2005

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku