Využití vakuového chlazení v procesu řízení výroby pekařských výrobků
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22340%2F15%3A43899881" target="_blank" >RIV/60461373:22340/15:43899881 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Využití vakuového chlazení v procesu řízení výroby pekařských výrobků
Popis výsledku v původním jazyce
Případová studie vakuového chlazení upečených pekařských výrobků: popis technologie, popis počítačového řídicího systému, podstata algoritmů řízení.
Název v anglickém jazyce
Using of the Vacuum Cooling in the Bakery Production Control
Popis výsledku anglicky
Case study of the vacuum cooling of bakery products: basics technology, strategy of computer control of cooling process.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
JB - Senzory, čidla, měření a regulace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Měření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách
ISBN
978-80-7418-232-7
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
723-726
Počet stran knihy
820
Název nakladatele
Key Publishing s.r.o.
Místo vydání
Ostrava
Kód UT WoS kapitoly
—