Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Měření provozních veličin v cukrovarnictví: Měření hladiny (část 1.)

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22340%2F16%3A43901946" target="_blank" >RIV/60461373:22340/16:43901946 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.cukr-listy.cz/on_line/2016/abs380-386.html" target="_blank" >http://www.cukr-listy.cz/on_line/2016/abs380-386.html</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Měření provozních veličin v cukrovarnictví: Měření hladiny (část 1.)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Článek uvádí přehled funkčních principů využívaných při měření hladiny v provozních nádržích. V první části jsou probrány mechanické hladinoměry - snímače plovákové, vibrační a lopatkové. Jsou popsány způsoby zabudování provozních snímačů hladiny do technologických aparatur; jsou diskutovány přednosti a nedostatky vybraných typů snímačů.

  • Název v anglickém jazyce

    Measurement of Process Variables in Sugar Industry: Level Measurement (Part 1)

  • Popis výsledku anglicky

    The paper provides an overview of the functional principles used for level measurement in process vessels. The first part describes mechanical level gauges - float level sensors, vibration and rotary paddle level switches. It also specifies methods of installation of level sensors into the technological apparatus and discusses advantages and disadvantages of the sensors.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    JB - Senzory, čidla, měření a regulace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Listy cukrovarnické a řepařské

  • ISSN

    1210-3306

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    132

  • Číslo periodika v rámci svazku

    12

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    394-398

  • Kód UT WoS článku

    000391292200005

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-85006306882