Hygiene and sanitation
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22340%2F17%3A43913590" target="_blank" >RIV/60461373:22340/17:43913590 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Hygiene and sanitation
Popis výsledku v původním jazyce
This chapter describes the basic principles of hygiene and sanitation during the beer production process.
Název v anglickém jazyce
Hygiene and sanitation
Popis výsledku anglicky
This chapter describes the basic principles of hygiene and sanitation during the beer production process.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
—
OECD FORD obor
20901 - Industrial biotechnology
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
The Comprehensive Guide to Brewing. From Raw Materials to Packaging
ISBN
978-3-418-00842-4
Počet stran výsledku
55
Strana od-do
710-765
Počet stran knihy
846
Název nakladatele
Fachverlag Hans Carl
Místo vydání
Norimberk
Kód UT WoS kapitoly
—