Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Hygiene and sanitation

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22340%2F17%3A43913590" target="_blank" >RIV/60461373:22340/17:43913590 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Hygiene and sanitation

  • Popis výsledku v původním jazyce

    This chapter describes the basic principles of hygiene and sanitation during the beer production process.

  • Název v anglickém jazyce

    Hygiene and sanitation

  • Popis výsledku anglicky

    This chapter describes the basic principles of hygiene and sanitation during the beer production process.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    20901 - Industrial biotechnology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2017

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    The Comprehensive Guide to Brewing. From Raw Materials to Packaging

  • ISBN

    978-3-418-00842-4

  • Počet stran výsledku

    55

  • Strana od-do

    710-765

  • Počet stran knihy

    846

  • Název nakladatele

    Fachverlag Hans Carl

  • Místo vydání

    Norimberk

  • Kód UT WoS kapitoly