Flow characterization in stirred and sparged bioreactors used for cultivation bacteria or yeast cells
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22340%2F20%3A43921478" target="_blank" >RIV/60461373:22340/20:43921478 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Flow characterization in stirred and sparged bioreactors used for cultivation bacteria or yeast cells
Popis výsledku v původním jazyce
Flow characterization in stirred and sparged bioreactors used for cultivation bacteria or yeast cells, Flow characterization in stirred and sparged bioreactors used for cultivation bacteria or yeast cells
Název v anglickém jazyce
Flow characterization in stirred and sparged bioreactors used for cultivation bacteria or yeast cells
Popis výsledku anglicky
Flow characterization in stirred and sparged bioreactors used for cultivation bacteria or yeast cells, Flow characterization in stirred and sparged bioreactors used for cultivation bacteria or yeast cells
Klasifikace
Druh
V<sub>souhrn</sub> - Souhrnná výzkumná zpráva
CEP obor
—
OECD FORD obor
20401 - Chemical engineering (plants, products)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2020
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Počet stran výsledku
20
Místo vydání
—
Název nakladatele resp. objednatele
Boehringer Ingelheim
Verze
—