Analytické metody pro rozšíření možností průkazu falšování (autenticity) vybraných potravinářských komodit
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A_____%2F02%3A998607" target="_blank" >RIV/60461373:_____/02:998607 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/16193296:_____/02:998606
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Determination of isocitric acid content in fruit juices - detection of authenticity.
Popis výsledku v původním jazyce
Determination of isocitric acid content in fruit juices - detection of authenticity.
Název v anglickém jazyce
Determination of isocitric acid content in fruit juices - detection of authenticity.
Popis výsledku anglicky
Determination of isocitric acid content in fruit juices - detection of authenticity.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QC1111" target="_blank" >QC1111: Analytické metody pro rozšíření možností průkazu falšování (autenticity) vybraných potravinářských komodit</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Food Composition and Analysis
ISSN
—
e-ISSN
—
Svazek periodika
15,04
Číslo periodika v rámci svazku
6
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
685-691
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—