Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Studium přípravy a vlastností polymerních obalových fólií s navázanými bakteriociny jako aktivních prvků balení potravin.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A_____%2F04%3A994481" target="_blank" >RIV/60461373:_____/04:994481 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Inhibition of lactic acid bacteria, Bacillus cereus DMF 2008 and total count of bacteria growth in cheese and meat products due to effect of polymer packaging film with incorporated nisin

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Inhibition of lactic acid bacteria, Bacillus cereus DMF 2008 and total count of bacteria growth in cheese and meat products due to effect of polymer packaging film with incorporated nisin

  • Název v anglickém jazyce

    Inhibition of lactic acid bacteria, Bacillus cereus DMF 2008 and total count of bacteria growth in cheese and meat products due to effect of polymer packaging film with incorporated nisin

  • Popis výsledku anglicky

    Inhibition of lactic acid bacteria, Bacillus cereus DMF 2008 and total count of bacteria growth in cheese and meat products due to effect of polymer packaging film with incorporated nisin

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QF3158" target="_blank" >QF3158: Studium přípravy a vlastností polymerních obalových fólií s navázanými bakteriociny jako aktivních prvků balení potravin.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Food Science

  • ISSN

    1212-1800

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    22

  • Číslo periodika v rámci svazku

    22

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    272-275

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus