La cucina italiana jako součást italské národní identity
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61384399%3A31120%2F14%3A00045904" target="_blank" >RIV/61384399:31120/14:00045904 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
La cucina italiana jako součást italské národní identity
Popis výsledku v původním jazyce
Hlavní témata dokumentu: italská národní kuchyně; národní identita; teorie změny
Název v anglickém jazyce
La cucina Italiana as part of Italian national identity
Popis výsledku anglicky
Basic themes of document: Italian national cuisine; national identity; theory of change
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
AC - Archeologie, antropologie, etnologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Culturologia
ISSN
1805-2886
e-ISSN
—
Svazek periodika
3
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
57-61
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—