Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Lifestyle segmentation of Czech food shoppers: How sustainability and corporate social responsibility correspond to consumer lifestyles?

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61384399%3A31120%2F21%3A00056950" target="_blank" >RIV/61384399:31120/21:00056950 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/61384399:31130/21:00056950

  • Výsledek na webu

    <a href="https://www.emerald.com/insight/content/doi/10.1108/BFJ-11-2020-1001/full/html" target="_blank" >https://www.emerald.com/insight/content/doi/10.1108/BFJ-11-2020-1001/full/html</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1108/BFJ-11-2020-1001" target="_blank" >10.1108/BFJ-11-2020-1001</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Lifestyle segmentation of Czech food shoppers: How sustainability and corporate social responsibility correspond to consumer lifestyles?

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Main topics of the document: lifestyle segmentation; food-related lifestyle; foodstuffs; listening to music; sustainability; Czechia

  • Název v anglickém jazyce

    Lifestyle segmentation of Czech food shoppers: How sustainability and corporate social responsibility correspond to consumer lifestyles?

  • Popis výsledku anglicky

    Main topics of the document: lifestyle segmentation; food-related lifestyle; foodstuffs; listening to music; sustainability; Czechia

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    50602 - Public administration

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    British Food Journal

  • ISSN

    0007-070X

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    123

  • Číslo periodika v rámci svazku

    11

  • Stát vydavatele periodika

    GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska

  • Počet stran výsledku

    23

  • Strana od-do

    3448-3470

  • Kód UT WoS článku

    000629812700001

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-85102535270