Lifestyle segmentation of Czech food shoppers: How sustainability and corporate social responsibility correspond to consumer lifestyles?
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61384399%3A31120%2F21%3A00056950" target="_blank" >RIV/61384399:31120/21:00056950 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/61384399:31130/21:00056950
Výsledek na webu
<a href="https://www.emerald.com/insight/content/doi/10.1108/BFJ-11-2020-1001/full/html" target="_blank" >https://www.emerald.com/insight/content/doi/10.1108/BFJ-11-2020-1001/full/html</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.1108/BFJ-11-2020-1001" target="_blank" >10.1108/BFJ-11-2020-1001</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Lifestyle segmentation of Czech food shoppers: How sustainability and corporate social responsibility correspond to consumer lifestyles?
Popis výsledku v původním jazyce
Main topics of the document: lifestyle segmentation; food-related lifestyle; foodstuffs; listening to music; sustainability; Czechia
Název v anglickém jazyce
Lifestyle segmentation of Czech food shoppers: How sustainability and corporate social responsibility correspond to consumer lifestyles?
Popis výsledku anglicky
Main topics of the document: lifestyle segmentation; food-related lifestyle; foodstuffs; listening to music; sustainability; Czechia
Klasifikace
Druh
J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science
CEP obor
—
OECD FORD obor
50602 - Public administration
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
British Food Journal
ISSN
0007-070X
e-ISSN
—
Svazek periodika
123
Číslo periodika v rámci svazku
11
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
23
Strana od-do
3448-3470
Kód UT WoS článku
000629812700001
EID výsledku v databázi Scopus
2-s2.0-85102535270