Vývoj na světovém trhu cukru po ukončení režimu cukerních kvót v EU
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61384399%3A31120%2F23%3A00058990" target="_blank" >RIV/61384399:31120/23:00058990 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/61384399:31130/23:00058990
Výsledek na webu
<a href="http://www.cukr-listy.cz/on_line/2023/PDF/116-119.pdf" target="_blank" >http://www.cukr-listy.cz/on_line/2023/PDF/116-119.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Vývoj na světovém trhu cukru po ukončení režimu cukerních kvót v EU
Popis výsledku v původním jazyce
Main topics of the document: sugar world market; sugar quotas; competitiveness of sugar industry; sugar export; sugar consumption
Název v anglickém jazyce
Vývoj na světovém trhu cukru po ukončení režimu cukerních kvót v EU
Popis výsledku anglicky
Main topics of the document: sugar world market; sugar quotas; competitiveness of sugar industry; sugar export; sugar consumption
Klasifikace
Druh
J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science
CEP obor
—
OECD FORD obor
50202 - Applied Economics, Econometrics
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Listy cukrovarnické a řepařské
ISSN
1805-9708
e-ISSN
—
Svazek periodika
139
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
116-119
Kód UT WoS článku
001084609900009
EID výsledku v databázi Scopus
2-s2.0-85151158439