Assessing the Czech Republic's EU Presidency with Respect to Food Related Consumer Protection
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61384399%3A31120%2F23%3A00059158" target="_blank" >RIV/61384399:31120/23:00059158 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://effl.lexxion.eu/article/EFFL/2023/2/4" target="_blank" >https://effl.lexxion.eu/article/EFFL/2023/2/4</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Assessing the Czech Republic's EU Presidency with Respect to Food Related Consumer Protection
Popis výsledku v původním jazyce
Main topics of the document: agricultural subsidies; fishing quotas; plant protection products; food labelling (Nutriscore)
Název v anglickém jazyce
Assessing the Czech Republic's EU Presidency with Respect to Food Related Consumer Protection
Popis výsledku anglicky
Main topics of the document: agricultural subsidies; fishing quotas; plant protection products; food labelling (Nutriscore)
Klasifikace
Druh
J<sub>SC</sub> - Článek v periodiku v databázi SCOPUS
CEP obor
—
OECD FORD obor
50501 - Law
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
European Food and Feed Law Review
ISSN
1862-2720
e-ISSN
2190-8214
Svazek periodika
18
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
DE - Spolková republika Německo
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
63-69
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
2-s2.0-85162064666