Organizace CEFS a norma ISO 26000
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61384399%3A31140%2F18%3A00052948" target="_blank" >RIV/61384399:31140/18:00052948 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.cukr-listy.cz/on_line/2018/PDF/152-155.pdf" target="_blank" >http://www.cukr-listy.cz/on_line/2018/PDF/152-155.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Organizace CEFS a norma ISO 26000
Popis výsledku v původním jazyce
Hlavní témata dokumentu: CEFS; ISO 26000; cukr a výživa; odpovědné chování
Název v anglickém jazyce
The Organization CEFS and the norm ISO 26000
Popis výsledku anglicky
Basic themes of document: CEFS; ISO 26000; sugar and nutrition; responsible operation
Klasifikace
Druh
J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science
CEP obor
—
OECD FORD obor
50602 - Public administration
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Listy cukrovarnické a řepařské
ISSN
1210-3306
e-ISSN
1805-9708
Svazek periodika
134
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
152-155
Kód UT WoS článku
000430488300006
EID výsledku v databázi Scopus
2-s2.0-85046745584