Konformace cukru moduluje kros-korelované relaxační rychlosti podél glykosidické vazby DNA
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61388963%3A_____%2F05%3A00025701" target="_blank" >RIV/61388963:_____/05:00025701 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60076658:12310/05:00006386
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Sugar pucker modulates the cross-correlated relaxation rates across the glycosidic bond in DNA
Popis výsledku v původním jazyce
Cross-correlated relaxation rates calculated across the glycosidic bond in DNA nucleosides depend significantly on the sugar pucker. The calculation suggests more accurate structural interpretation of this NMR parameter in nucleic acids.
Název v anglickém jazyce
Sugar pucker modulates the cross-correlated relaxation rates across the glycosidic bond in DNA
Popis výsledku anglicky
Cross-correlated relaxation rates calculated across the glycosidic bond in DNA nucleosides depend significantly on the sugar pucker. The calculation suggests more accurate structural interpretation of this NMR parameter in nucleic acids.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
CF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of the American Chemical Society
ISSN
0002-7863
e-ISSN
—
Svazek periodika
127
Číslo periodika v rámci svazku
42
Stát vydavatele periodika
US - Spojené státy americké
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
14663-14667
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—