Příprava a charakterizace [Glu]n peptidů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61388963%3A_____%2F07%3A00098143" target="_blank" >RIV/61388963:_____/07:00098143 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/61389030:_____/07:00098143
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Preparation and characterization of [Glu]n peptides
Popis výsledku v původním jazyce
Several oligomers of L-glutamic acid (n = 2-10) were synthesized by a solid phase method, analyzed and separated by capillary zone electrophoresis (CZE) as anions in alkaline background electrolytes of different composition at pH range 8.1-10.0.
Název v anglickém jazyce
Preparation and characterization of [Glu]n peptides
Popis výsledku anglicky
Several oligomers of L-glutamic acid (n = 2-10) were synthesized by a solid phase method, analyzed and separated by capillary zone electrophoresis (CZE) as anions in alkaline background electrolytes of different composition at pH range 8.1-10.0.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CC - Organická chemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Biologically Active Peptides
ISBN
978-80-86241-28-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
99-101
Název nakladatele
Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
11. 4. 2007
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—