Enantiomerní čistota biodegradačních produktů juvenogenů nově isolovanými půdnímimi bakteriemi
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61388963%3A_____%2F08%3A00311073" target="_blank" >RIV/61388963:_____/08:00311073 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/61388971:_____/08:00311073 RIV/61389030:_____/08:00311073
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Enantiomeric purity of biodegradation products of juvenogens by newly isolated soil bacteria
Popis výsledku v původním jazyce
Bacillus simplex and Bacillus sp. strain 05 (GenBank EU399813) were isolated from sand RQ30 and used as biocatalysts for a hydrolystic assay of stability of the cis or trans isomers of ethyl N-{2-{4-{[2-(butanoyl)oxycyclohexyl]methyl}phenoxy}ethyl}carbamate, which are among insect hormonogen substances (juvenogens).
Název v anglickém jazyce
Enantiomeric purity of biodegradation products of juvenogens by newly isolated soil bacteria
Popis výsledku anglicky
Bacillus simplex and Bacillus sp. strain 05 (GenBank EU399813) were isolated from sand RQ30 and used as biocatalysts for a hydrolystic assay of stability of the cis or trans isomers of ethyl N-{2-{4-{[2-(butanoyl)oxycyclohexyl]methyl}phenoxy}ethyl}carbamate, which are among insect hormonogen substances (juvenogens).
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
CC - Organická chemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA203%2F05%2F2146" target="_blank" >GA203/05/2146: Biodegradace a translokace juvenogenů jako regulátorů diferenciace kast u termitů a související ochrana životního prostředí</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Agriculture and Food Chemistry
ISSN
0021-8561
e-ISSN
—
Svazek periodika
56
Číslo periodika v rámci svazku
15
Stát vydavatele periodika
US - Spojené státy americké
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
000258270300080
EID výsledku v databázi Scopus
—