Vitalita osiva, kvalita sadby a jejicj význam u tradičních a vybraných netradičních perspektivních plodin pro šlechtění, semenářství a pěstitele
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61388963%3A_____%2F08%3A00316425" target="_blank" >RIV/61388963:_____/08:00316425 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/61389030:_____/08:00316425
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vitalita osiva, kvalita sadby a jejicj význam u tradičních a vybraných netradičních perspektivních plodin pro šlechtění, semenářství a pěstitele
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem byo stanovení úrovně integrace genotypu a prostředí na vitalitu a produkční schopnost osiva zrnin, vliv biotických a abiotických stresorů na chemické složení semen a vliv brassinosteroidů na zmírnění stresů.
Název v anglickém jazyce
Vigour of seeds, quality of seeds, seed potato and influence of this traits on the selected crops, minor crops and poatao for plant breeding, seed production and plant production
Popis výsledku anglicky
Basic aim was analysis of seed traits, influence of abiotic stresses on the seed traits and storability of the seeds. The possibilities of lessening the influence of abiotic stresses on measured traits by application of 24-epibrassinolide were tested aswell.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Úroda
ISSN
0139-6013
e-ISSN
—
Svazek periodika
28
Číslo periodika v rámci svazku
11
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—