Yeast producing D-aminoacidoxidoxidase under controlled conditions in laboratory fermenter scale.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61388971%3A_____%2F02%3A53020299" target="_blank" >RIV/61388971:_____/02:53020299 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Yeast producing D-aminoacidoxidoxidase under controlled conditions in laboratory fermenter scale.
Popis výsledku v původním jazyce
D-aminoacidoxidase (DAAO) is an important enzyme participating in the cephalosporin C cleavage and a further transformation of this substance on the cephalosporanic acid.
Název v anglickém jazyce
Yeast producing D-aminoacidoxidoxidase under controlled conditions in laboratory fermenter scale.
Popis výsledku anglicky
D-aminoacidoxidase (DAAO) is an important enzyme participating in the cephalosporin C cleavage and a further transformation of this substance on the cephalosporanic acid.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
International Conference of Slovak Society of Chemical Engineering /29./.
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
199
Název nakladatele
N/A
Místo vydání
Tatranské Matliare
Místo konání akce
Tatranské Matliare [SK]
Datum konání akce
27. 5. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—