Pichia pastoris DAO, závěrečná zpráva
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61388971%3A_____%2F04%3A00091743" target="_blank" >RIV/61388971:_____/04:00091743 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Pichia pastoris DAO, final report
Popis výsledku v původním jazyce
Development and optimization of fermentation and down-stream processing of DAO (D-aminoacidoxidase) by means of recombinant yeast Pichia pastoris on methanol. Many times higher yields in comparison to bacterial production
Název v anglickém jazyce
Pichia pastoris DAO, final report
Popis výsledku anglicky
Development and optimization of fermentation and down-stream processing of DAO (D-aminoacidoxidase) by means of recombinant yeast Pichia pastoris on methanol. Many times higher yields in comparison to bacterial production
Klasifikace
Druh
X - Nezařazeno
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů