Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Mastné kyseliny a profil fosfolipidů ze sladkovodní sardinky Mirogrex terraesanctae z Galilejského jezera

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61388971%3A_____%2F08%3A00313816" target="_blank" >RIV/61388971:_____/08:00313816 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Fatty acid and phospholipid profile of freshwater sardine Mirogrex terraesanctae from the Sea of Galilee

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Fatty acid and lipid compositions from different tissues of Galilee Sardine important in the diet of East Mediterranean inhabitants were examined. More than 50 fatty acids were detected in freshwater fish sardines (Mirogrex terraesanctae). The muscles ofthis fish contained a high level of omega-3 fatty acids

  • Název v anglickém jazyce

    Fatty acid and phospholipid profile of freshwater sardine Mirogrex terraesanctae from the Sea of Galilee

  • Popis výsledku anglicky

    Fatty acid and lipid compositions from different tissues of Galilee Sardine important in the diet of East Mediterranean inhabitants were examined. More than 50 fatty acids were detected in freshwater fish sardines (Mirogrex terraesanctae). The muscles ofthis fish contained a high level of omega-3 fatty acids

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    EE - Mikrobiologie, virologie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of Food Lipids

  • ISSN

    1065-7258

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    15

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska

  • Počet stran výsledku

    14

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

    000255553200002

  • EID výsledku v databázi Scopus