Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Modulation of natural immunity in the gut by Escherichia coli strain Nissle 1917

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61388971%3A_____%2F10%3A00352896" target="_blank" >RIV/61388971:_____/10:00352896 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60460709:41210/10:47616 RIV/60460709:41210/10:#0000025

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Modulation of natural immunity in the gut by Escherichia coli strain Nissle 1917

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The beneficial effect of probiotic Escherichia coli Nissle 1917 suggests the gut epithelium plays a basic role in immune interactions with bacteria. This microbe has protection effect against pathogenic enterobacteria. Such an effect is important in thelight of growing number of systemic enteric infections with enterobacteria connected with acquired immune deficiencies that paralyze gut immunity in humans

  • Název v anglickém jazyce

    Modulation of natural immunity in the gut by Escherichia coli strain Nissle 1917

  • Popis výsledku anglicky

    The beneficial effect of probiotic Escherichia coli Nissle 1917 suggests the gut epithelium plays a basic role in immune interactions with bacteria. This microbe has protection effect against pathogenic enterobacteria. Such an effect is important in thelight of growing number of systemic enteric infections with enterobacteria connected with acquired immune deficiencies that paralyze gut immunity in humans

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    EC - Imunologie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Nutrition Reviews

  • ISSN

    0029-6643

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    68

  • Číslo periodika v rámci svazku

    8

  • Stát vydavatele periodika

    US - Spojené státy americké

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

    000280151900002

  • EID výsledku v databázi Scopus