Dietary gluten and the development of type 1 diabetes
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61388971%3A_____%2F14%3A00440665" target="_blank" >RIV/61388971:_____/14:00440665 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Dietary gluten and the development of type 1 diabetes
Popis výsledku v původním jazyce
The review summarizes the present knowledge on the development of diabetes 1 with respect to gluten proteins from different cereal sources.
Název v anglickém jazyce
Dietary gluten and the development of type 1 diabetes
Popis výsledku anglicky
The review summarizes the present knowledge on the development of diabetes 1 with respect to gluten proteins from different cereal sources.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EC - Imunologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA310%2F09%2F1640" target="_blank" >GA310/09/1640: Probiotika, parametry střevní sliznice a mechanismy slizniční imunity jako imunointervenční strategie prevence nebo i časné léčby diabetu 1. typu.</a><br>
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Diabetologia
ISSN
0012-186X
e-ISSN
—
Svazek periodika
57
Číslo periodika v rámci svazku
5
Stát vydavatele periodika
DE - Spolková republika Německo
Počet stran výsledku
10
Strana od-do
1770-1780
Kód UT WoS článku
000340050800005
EID výsledku v databázi Scopus
—