Antioxidanty a volné radikály v přírodních produktech
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61388980%3A_____%2F06%3A00051023" target="_blank" >RIV/61388980:_____/06:00051023 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Antioxidanty a volné radikály v přírodních produktech
Popis výsledku v původním jazyce
Metodou EPR spektroskopie jsme studovali antioxidační kapacitu červených vín. Zjistili jsme antioxidační kapacitu a kinetiku reakcí antioxidantů.
Název v anglickém jazyce
Antioxidants and free radicals in natural products
Popis výsledku anglicky
The antioxidant capacity and content of free radicals were estimated in red wines and in cyanobacteria using EPR spectroscopy.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
CA - Anorganická chemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Chemické listy
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Svazek periodika
100
Číslo periodika v rámci svazku
8
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
723
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—