Charakter přechodů v zamrzlých roztocích sacharosy
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61389013%3A_____%2F07%3A00084599" target="_blank" >RIV/61389013:_____/07:00084599 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/00027006:_____/07:2205
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Charakter přechodů v zamrzlých roztocích sacharosy
Popis výsledku v původním jazyce
Klasická DSC technika byla použita ke studiu vodných roztoků sacharosy v celém koncentračním rozsahu a v teplotní oblasti -120 až 30 °C.
Název v anglickém jazyce
Character of transitions in frozen sucrose solutions
Popis výsledku anglicky
The classical DSC methods was employed to study aqueous solutions of sucrose in the whole concentration range and the temperature interval of -120 to 30 °C.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
BJ - Termodynamika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA522%2F04%2F0384" target="_blank" >GA522/04/0384: Studium zákonitostí a možností ovlivnění tvorby biologických skel pro uchování biodiverzity rostlin</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník příspěvků
ISBN
978-80-7194-957-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
139-142
Název nakladatele
Odborná skupina chemické termodynamiky České společnosti chemické
Místo vydání
Pardubice
Místo konání akce
Medlov
Datum konání akce
28. 5. 2007
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—