Funkcionalizované magnetické mikročástice s hydrofilními vlastnostmi pro použití v molekulární diagnostice
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61389013%3A_____%2F09%3A00325261" target="_blank" >RIV/61389013:_____/09:00325261 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Functionalized magnetic microspheres with hydrophilic properties for molecular diagnostic applications
Popis výsledku v původním jazyce
Magnetic poly(2-hydroxyethyl methacrylate) and poly(glycidyl methacrylate) microspheres ? P(HEMA-co-EDMA), P(HEMA-co-GMA) and PGMA ? were prepared by dispersion polymerisation in the presence of iron oxide nanoparticles.
Název v anglickém jazyce
Functionalized magnetic microspheres with hydrophilic properties for molecular diagnostic applications
Popis výsledku anglicky
Magnetic poly(2-hydroxyethyl methacrylate) and poly(glycidyl methacrylate) microspheres ? P(HEMA-co-EDMA), P(HEMA-co-GMA) and PGMA ? were prepared by dispersion polymerisation in the presence of iron oxide nanoparticles.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
CD - Makromolekulární chemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/2B06053" target="_blank" >2B06053: Nové postupy při charakterizaci a identifikaci probiotických kmenů bakterií vhodných pro funkční potraviny.</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Food Research International
ISSN
0963-9969
e-ISSN
—
Svazek periodika
42
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
NL - Nizozemsko
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
000266197300014
EID výsledku v databázi Scopus
—