Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Funkcionalizované magnetické mikročástice s hydrofilními vlastnostmi pro použití v molekulární diagnostice

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61389013%3A_____%2F09%3A00325261" target="_blank" >RIV/61389013:_____/09:00325261 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Functionalized magnetic microspheres with hydrophilic properties for molecular diagnostic applications

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Magnetic poly(2-hydroxyethyl methacrylate) and poly(glycidyl methacrylate) microspheres ? P(HEMA-co-EDMA), P(HEMA-co-GMA) and PGMA ? were prepared by dispersion polymerisation in the presence of iron oxide nanoparticles.

  • Název v anglickém jazyce

    Functionalized magnetic microspheres with hydrophilic properties for molecular diagnostic applications

  • Popis výsledku anglicky

    Magnetic poly(2-hydroxyethyl methacrylate) and poly(glycidyl methacrylate) microspheres ? P(HEMA-co-EDMA), P(HEMA-co-GMA) and PGMA ? were prepared by dispersion polymerisation in the presence of iron oxide nanoparticles.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    CD - Makromolekulární chemie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/2B06053" target="_blank" >2B06053: Nové postupy při charakterizaci a identifikaci probiotických kmenů bakterií vhodných pro funkční potraviny.</a><br>

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Food Research International

  • ISSN

    0963-9969

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    42

  • Číslo periodika v rámci svazku

    4

  • Stát vydavatele periodika

    NL - Nizozemsko

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

    000266197300014

  • EID výsledku v databázi Scopus