Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Urkunde zur Erteilung des Sortenschutzes in der Schweiz für Malus Mill. unter der Registernummer mit der Bezeichnung 06.1924 OPAL

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61389030%3A_____%2F06%3A00305325" target="_blank" >RIV/61389030:_____/06:00305325 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Urkunde zur Erteilung des Sortenschutzes in der Schweiz für Malus Mill. unter der Registernummer mit der Bezeichnung 06.1924 OPAL

  • Popis výsledku v původním jazyce

    A new and distinct, late, dessert, diploid apple variety characterized by medium vigor of trees, scab resistance based on Vf gene, high tolerance to mildew, medium sized, round-conical fruits, gold-yellow ground color of the fruit skin with slight orangeblush and russeting around the stem cavity, yellow, firm and crisp fruit flesh with a very good sweet aromatic flavor, and very good keeping quality and long shelf life of the fruits. The best fruit quality of the variety is achieved under an intensivegrowing system in dry and warm wine growing climate.

  • Název v anglickém jazyce

    Urkunde zur Erteilung des Sortenschutzes in der Schweiz für Malus Mill. unter der Registernummer mit der Bezeichnung 06.1924 OPAL

  • Popis výsledku anglicky

    A new and distinct, late, dessert, diploid apple variety characterized by medium vigor of trees, scab resistance based on Vf gene, high tolerance to mildew, medium sized, round-conical fruits, gold-yellow ground color of the fruit skin with slight orangeblush and russeting around the stem cavity, yellow, firm and crisp fruit flesh with a very good sweet aromatic flavor, and very good keeping quality and long shelf life of the fruits. The best fruit quality of the variety is achieved under an intensivegrowing system in dry and warm wine growing climate.

Klasifikace

  • Druh

    P - Patent

  • CEP obor

    EF - Botanika

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    CH061924

  • Vydavatel

  • Název vydavatele

  • Místo vydání

  • Stát vydání

  • Datum přijetí

    30. 11. 2006

  • Název vlastníka

    Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.

  • Způsob využití

    B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence