Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Dietary habits of colorectal neoplasia patients in comparison to their first-degree relatives

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61988987%3A17110%2F14%3AA1501B0B" target="_blank" >RIV/61988987:17110/14:A1501B0B - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Dietary habits of colorectal neoplasia patients in comparison to their first-degree relatives

  • Popis výsledku v původním jazyce

    To compare the dietary habits between colorectal neoplasia patients, their first-degree relatives, and unrelated controls. In all groups examined, women had healthier dietary habits than men. Modification of screening guidelines according to sex may improve the efficiency of screening programs.

  • Název v anglickém jazyce

    Dietary habits of colorectal neoplasia patients in comparison to their first-degree relatives

  • Popis výsledku anglicky

    To compare the dietary habits between colorectal neoplasia patients, their first-degree relatives, and unrelated controls. In all groups examined, women had healthier dietary habits than men. Modification of screening guidelines according to sex may improve the efficiency of screening programs.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    FE - Ostatní obory vnitřního lékařství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    WORLD J GASTROENTERO

  • ISSN

    1007-9327

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    20

  • Číslo periodika v rámci svazku

    17

  • Stát vydavatele periodika

    US - Spojené státy americké

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    5025-5030

  • Kód UT WoS článku

    000335916700022

  • EID výsledku v databázi Scopus