Dietary habits of colorectal neoplasia patients in comparison to their first-degree relatives
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61988987%3A17110%2F14%3AA1501B0B" target="_blank" >RIV/61988987:17110/14:A1501B0B - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Dietary habits of colorectal neoplasia patients in comparison to their first-degree relatives
Popis výsledku v původním jazyce
To compare the dietary habits between colorectal neoplasia patients, their first-degree relatives, and unrelated controls. In all groups examined, women had healthier dietary habits than men. Modification of screening guidelines according to sex may improve the efficiency of screening programs.
Název v anglickém jazyce
Dietary habits of colorectal neoplasia patients in comparison to their first-degree relatives
Popis výsledku anglicky
To compare the dietary habits between colorectal neoplasia patients, their first-degree relatives, and unrelated controls. In all groups examined, women had healthier dietary habits than men. Modification of screening guidelines according to sex may improve the efficiency of screening programs.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
FE - Ostatní obory vnitřního lékařství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
WORLD J GASTROENTERO
ISSN
1007-9327
e-ISSN
—
Svazek periodika
20
Číslo periodika v rámci svazku
17
Stát vydavatele periodika
US - Spojené státy americké
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
5025-5030
Kód UT WoS článku
000335916700022
EID výsledku v databázi Scopus
—